Hoe ons te vinden

 

 

 

 


FabLab Wageningen is – samen met de rest van de StartHub community – verhuisd naar de begane grond van WUR ‘Plus Ultra II’, op de hoek van Bronland en Plantage. Bij deze even in ’t kort hoe ons te bereiken.

De ingang van ‘Plus Ultra II’  is een beetje verborgen achter het grasveld en het voetpad met groenstroken voor ‘Plus Ultra’.  Loop langs ‘Plus Ultra’ en diens hoofdingang en je komt er wel. Ga het gebouw binnen en loop het atrium in. Loop recht door en als je bijna het atrium weer uit lijkt te lopen ga je linksaf, door een poort in een metalen schuifhek. Het hek is soms compleet ingeschoven – dat is om iedereen te verwarren. Zodra je linksaf gedraaid bent, loop recht door en je zou er – theoretisch – moeten zijn. Bij twijfel: vraag maar iemand. De bewoners van ‘Plus Ultra II’ zijn niet gevaarlijk 😉

Ben je met de fiets, en heb je die geparkeerd in de fietsenrekken ten zuiden van het gebouw, ga dan de ingang in, en zodra je in het atrium bent, ga je meteen rechtsaf. Van daar is het steeds rechtdoor.

Door de week:
Doordeweeks is het gebouw gewoon open. Je kunt via de ingang op de begane grond naar binnen en naar onze werkruimte lopen. De ruimte ‘heet’ 0.014. Vraag anders gerust de weg.

Buiten normale werktijden:
Buiten normale werktijd is het gebouw gesloten en alleen toegankelijk voor pasjeshouders. FabLab leden die willen werken buiten normale werktijd moeten, zoals gebruikelijk, een pasje ophalen bij één van de pasjesbeheerders. Gebruik in dat geval de ingang op de begane grond, daar onze pasjes alleen voor die ingang geauthoriseerd zijn.

Open Inloop op zaterdag:
Bezoekers van de Open Inloop kunnen aankloppen bij onze deur aan de zijkant (kant Thymospad / Unilever) op de begane grond (achter de parkeergarage). De hoofdingangen van het gebouw zijn dan gesloten, en we horen de bel niet.

 

Hopelijk helpt deze foto een beetje.

Welkom bij FabLab Wageningen