Start-up op de WUR ?

Wij kunnen helpen !


Werk je bij een start-up bij de WUR – via StartHub / StartLife of onafhankelijk – of denk je er over een start-up te beginnen, dan kan FabLab Wageningen je helpen. Als je wil (leren) werken met digitaal ontwerpen en digitaal gestuurd produceren, dan hebben wij de faciliteiten en expertise om je een goede start te geven. En als je in een latere fase toe bent aan het daadwerkelijk produceren van je eerste prototypes, dan hebben wij de apparatuur en assistentie.

Ben je een – letterlijke – starter ? Begin met een cursus over 2D / 3D ontwerpen en leer over de mogelijkheden van digitaal gestuurd werken.

Al wat verder en toe aan je eerste prototypes ? Leer om op onze apparatuur te werken en ga zelf aan de slag ! Wij staan met advies achter je.

Specifiek advies nodig over ontwerp, materiaalkeuze of anderszins ? We werken graag met je mee voor advies op maat.

… En als je zó gevorderd bent dat wijzelf je niet meer kunnen helpen, dan hebben we een netwerk van zo’n 60 FabLabs in heel Nederland waar er vast wel een van is die je verder kan helpen. En op de WUR is er de Technical Development Studio TDS website, bomvol expertise en klaar om je van dienst te zijn. Op de TDS mag je echter niet zelfstandig werken – al het daadwerkelijke productiewerk moet door medewerkers van de TDS worden gedaan – logischerwijze tegen kosten.

Als je vragen hebt – of misschien al concrete plannen – loop langs bij de mensen van StartHub, de coaches van StartLife, of kom op bezoek in de ruimte van het FabLab op de begane grond van het Atlas -gebouw. Dit is de website van StartHub: StartHub Wageningen

E-mail ons op info@fablabwag.nl en kijk wat we voor je kunnen doen !