Hoe ons te vinden

 

 

 

 


FabLab Wageningen is – samen met de rest van de StartHub community – verhuisd naar de begane grond van WUR ‘Atlas’, op de hoek van de Droevendaalsesteeg en de Hoge Steeg. Om een aantal redenen hebben we een aparte ingang gekregen, aan de zijkant van het gebouw op de begane grond. Bij deze even in ’t kort hoe ons te bereiken.

De ingang is – op dit moment in ieder geval – niet al te zichtbaar aan de westkant van het gebouw op de begane grond (recht tegenover ‘Forum’). Het handigst is het, je te oriënteren op het beeld van ‘de zaaier’, en dan niet de voetbrug naar de officiële ingang te nemen, maar naar een brede deur te lopen in het midden van (de begane grond van) het gebouw. Er is geen pad en de WUR lijkt het niet te waarderen dat je door hun bloemenweide loopt, maar bij gebrek aan beter… Er volgt nog bewegwijzering – en een pad, hopen we. In de tussentijd hopen we dat de foto wat helpt.

Door de week:
Doordeweeks is het gebouw gewoon open. Je kunt via de ingang van StartHub op de begane grond naar binnen en naar onze werkruimte lopen. De ruimte ‘heet’ C.009. Vraag anders gerust de weg. Bij de deur van onze werkruimte is het bekende sleutelkastje te vinden (met de bekende, ongewijzigde, code). Mocht de ingang op de begane grond dicht zijn, kan je onder werktijd via de officiële ingang (via de voetbrug) naar de eerste etage, en dan via de trap naar beneden.

Buiten normale werktijden:
Buiten normale werktijd is het gebouw gesloten en alleen toegankelijk voor pasjeshouders. FabLab leden die willen werken buiten normale werktijd moeten, zoals gebruikelijk, een pasje ophalen bij één van de pasjesbeheerders. Gebruik in dat geval de ingang op de begane grond, daar onze pasjes alleen voor die ingang geauthoriseerd zijn.

Open Inloop op zaterdag:
Bezoekers van de Open Inloop kunnen aanbellen bij de voordeur bij de ingang op de begane gond.

Hopelijk helpt deze foto een beetje.

Welkom bij FabLab Wageningen